Computer Sweden

stetoskop

Miljarder på spel när vården moderniseras - han leder det historiska riskprojektetIDG.se

Håkand Lidbo

Kan robotar bli våra vänner? Håkan har en plan för hur det ska gå till.


Computer Sweden

hemlig it-upphandling

Rikets säkerhet står på spel. Säpo hårdgranskar dig. Vågar du jobba för hemliga sektorn?

Stäng

Här är orden ni bör ha i er epostsignatur

Skriv en kommentar
31 maj 2012 18:19

Department of homeland security har tvingats offentliggöra listan över de ord som triggar deras avlyssning.

För att riktigt fylla deras loggar kan man inkludera listan i sin epostsignatur.

Med en punkts typsnitt och samma textfärg som bakgrunden är det bara DHS som ser.

Jag antar att de flesta av orden även triggar FRA även om det behövs lite fler ord för att fylla upp FRAs kriterier.

Här kommer listan:

DHS & Other Agencies

Department of Homeland Security (DHS)
Federal Emergency Management Agency (FEMA)
Coast Guard (USCG)
Customs and Border Protection (CBP)
Border Patrol
Secret Service (USSS)
National Operations Center (NOC)
Homeland Defense
Immigration Customs Enforcement (ICE)
Agent
Task Force
Central Intelligence Agency (CIA)
Fusion Center
Drug Enforcement Agency (DEA)
Secure Border Initiative (SBI)
Federal Bureau of Investigation (FBI)
Alcohol Tobacco and Firearms (ATF)
U.S. Citizenship and Immigration Services (CIS)
Federal Air Marshal Service (FAMS)
Transportation Security Administration (TSA)
Air Marshal
Federal Aviation Administration (FAA)
National Guard
Red Cross
United Nations (UN)

Domestic Security

Assassination, Attack, Domestic security, Drill, Exercise, Cops, Law enforcement, Authorities, Disaster assistance, Disaster management, DNDO (Domestic Nuclear Detection Office), National preparedness, Mitigation, Prevention, Response, Recovery, Dirty Bomb, Domestic nuclear detection, Emergency management, Emergency response, First responder, Homeland security, Maritime domain, awareness (MDA), National preparedness initiative, Militia, Shooting, Shots fired, Evacuation, Deaths Hostage, Explosion (explosive), Police, Disaster medical assistance team (DMAT), Organized crime, Gangs, National security, State of emergency, Security, Breach, Threat, Standoff, SWAT, Screening, Lockdown, Bomb (squad or threat), Crash, Looting, Riot, Emergency Landing, Pipe bomb, Incident, Facility

HAZMAT & Nuclear

Hazmat, Nuclear, Chemical Spill, Suspicious package/device, Toxic, National laboratory, Nuclear facility, Nuclear threat, Cloud, Plume, Radiation, Radioactive, Leak, Biological infection (or event), Chemical, Chemical burn, Biological, Epidemic, Hazardous, Hazardous material incident, Industrial spill, Infection, Powder (white), Gas, Spillover, Anthrax, Blister agent, Exposure, Burn, Nerve agent, Ricin, Sarin, North Korea

Health Concern + H1N1

Outbreak, Contamination, Exposure, Virus, Evacuation, Bacteria, Recall, Ebola, Food Poisoning, Foot and Mouth (FMD), H5N1, Avian, Flu, Salmonella, Small Pox, Plague, Human to human, Human to ANIMAL, Influenza, Center for Disease Control (CDC), Drug Administration (FDA), Public Health, Toxic, Agro Terror, Tuberculosis (TB), Agriculture, Listeria, Symptoms, Mutation, Resistant, Antiviral, Wave, Pandemic, infection, Water/air borne, Sick, Swine, Pork, Strain, Quarantine, H1N1, Vaccine, Tamiflu, Norvo Virus, Epidemic, World Health Organization (WHO and components), Viral Hemorrhagic Fever, E. Coli

Infrastructure Security

Infrastructure security, Airport, CIKR (Critical Infrastructure & Key Resources), AMTRAK, Collapse, Computer infrastructure, Communications infrastructure, Telecommunications, Critical infrastructure, National infrastructure, Metro, WMATA, Airplane (and derivatives), Chemical fire, Subway, BART, MARTA, Port Authority, NBIC (National Biosurveillance, Integration Center), Transportation security, Grid, Power, Smart, Body scanner, Electric Failure or outage, Black out, Brown out, Port, Dock, Bridge, Canceled, Delays, Service disruption, Power lines

Southwest Border Violence

Drug cartel, Violence, Gang, Drug, Narcotics, Cocaine, Marijuana, Heroin, Border, Mexico, Cartel, Southwest, Juarez, Sinaloa, Tijuana, Torreon, Yuma, Tucson, Decapitated, U.S. Consulate, Consular, El Paso, Fort Hancock, San Diego, , Ciudad Juarez, Nogales, Sonora, Colombia, Mara salvatrucha, MS13 or MS-13, Drug war, Mexican army, Methamphetamine, Cartel de Golfo, Gulf Cartel, La Familia, Reynose, Nuevo Leon, Narcos, Narco banners (Spanish equivalents), Los Zetas, Shootout, Execution, Gunfight, Trafficking, Kidnap, Calderon, Reyosa, Bust, Tamaulipas, Meth Lab, Drug trade, Illegal immigrants, Smuggling (smugglers), Matamoros, Michoacana, Guzman, Arellano-Felix, Beltran-Leyva, Barrio Azteca, Artistics, Assassins, Mexicles, New Federation

Terrorism

Terrorism, Al Queda (all spellings), Terror, Attack, Iraq, Afghanistan, Iran, Pakistan, Agro, Environmental terrorist, Eco terrorism, Conventional weapon, Target, Weapons grade, Dirty bomb, Enriched, Nuclear, Chemical weapon, Biological weapon, Ammonium nitrate, Improvised explosive device, IED (Improvised Explosive Device), Abu Sayyaf, Hamas, FARC (Armed Revolutionary Forces Colombia),, IRA (Irish Republican Army), ETA (Euskadi ta Askatasuna), Basque Separatists, Hezbollah, Tamil Tiger, PLF (Palestine Liberation Front), PLO (Palestine Libration Organization), Car bomb, Jihad, Taliban, Weapons cache, Suicide bomber, Suicide attack, Suspicious substance, AQAP (Al Qaeda Arabian Peninsula), AQIM (Al Qaeda in the Islamic Maghreb), TTP (Tehrik-i-Taliban Pakistan), Yemen, Pirates, Extremism, Somalia, Nigeria, Radicals, Al-Shabaab, Home grown, Plot, Nationalist, Recruitment, Fundamentalism, Islamist

Weather/Disaster/Emergency

Emergency, Hurricane, Tornado, Twister, Tsunami, Earthquake, Tremor, Flood, Storm, Crest, Temblor, Extreme weather, Forest fire, Brush fire, Ice, Stranded/Stuck, Help, Hail, Wildfire, Tsunami Warning Center, Magnitude, Avalanche, Typhoon, Shelter-in-place, Disaster, Snow, Blizzard, Sleet, Mud slide or Mudslide, Erosion, Power outage, Brown out, Warning, Watch, Lightening, Aid, Relief, Closure, Interstate, Burst, Emergency Broadcast System
Cyber Security

Cyber security, Botnet, DDOS (dedicated denial of service), Denial of service, Malware, Virus, Trojan, Keylogger, Cyber Command, 2600, Spammer, Phishing, Rootkit, Phreaking, Cain and abel, Brute forcing, Mysql injection, Cyber attack, Cyber terror, Hacker, China, Conficker, Worm, Scammers, Social media

Ett svar till “Här är orden ni bör ha i er epostsignatur”

 1. Jörgen Städje skriver:

  Vet du vad, det där tror inte jag på. Om något av dessa ord (virus, tuberculosis, power, smart, San Diego…) skulle fånga in ett mail, skulle de få miljarder mail varje dag.

  Och om de nu får miljarder mail varje dag och bovarna har sett listan, använder de inte dessa ord.

  Därför kommer de inte med bland de infångade.

  Därför kan listan inte vara sann.

  Det är som fader-son-paradoxen vid tidsresor. Om man reser tillbaka i tiden och skjuter sin far kan man inte födas själv. Alltså kan man inte åka tillbaka i tiden och skjuta sin far. Osv. Om man inte tror på alternativa framtider.. I vårt fall skulle det kunna översättas till alternativa Internet. Alternativet är krypto. Det är där vi hittar bovarna. Detta koncept gör listan värdelös.

Kommentera inlägget

Artikelkommentatorerna ansvarar själva för sina inlägg.

Var god skriv in texten du ser nedan:

XHTML: Ni kan använda er av följande taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Sajter om it & teknik

 • CIO Sweden It-strategi, affärsnytta och kundrelationer.
 • Cloud Magazine Allt om cloud computing.
 • Computer Sweden Dagliga nyheter om it, telekom och affärer.
 • IDG.se De viktigaste nyheterna från IDGs nyhetssajter.
 • Internetworld Allt om affärer på internet.
 • IT i vården Mötet mellan vård och it.
 • IT24 Affärerna och människorna i it-branschen.
 • M3 Sveriges prylsajt
 • MacWorld Allt om Mac, OS X, Iphone och Ipad.
 • PC för Alla Sveriges största och mest lästa datortidning.
 • Säkerhet24 Mötesplatsen för alla it-säkerhetsansvariga i Sverige.
 • TechWorld För it-avdelningar, it-chefer och it-proffs.
 • IT.Branschen Sveriges enda branschtidning för IT-återförsäljare.
 • Pitchbibblan Sveriges startups visar upp sig

Andra områden

 • Anbud24 För anbudsansvariga och bid managers.
 • CFO World Nätverket för Sveriges ekonomiproffs.
 • Lag & rätt Regler och verktyg för miljöproffs.
 • Miljöaktuellt Hållbar utveckling för proffs och beslutsfattare.
 • Studio För dig som producerar ljud och musik.
 • Upphandling24 Oberoende nyhetssajt om offentlig upphandling.

Tjänster

Stäng