Computer Sweden

microsoft

Microsofts fotsoldater ska göra grovjobbet för Windows 10


CS Jobb

karriär Jobb

Hon har räknat ut att det finns 16 orsaker att trivas på jobbet


Computer Sweden

bankhaveri

Tuff vår för bankerna – och haverierna kommer att fortsätta


CIO Sweden

Hand chipp

Ett chip i handen är bara början. Varför vill man hacka sin egen kropp?

Stäng

Situationen kräver politisk OCH ekonomisk aktion

Skriv en kommentar
20 februari 2013 05:01

God morgon

Ni har säkert redan läst om Rättighetsallianens utpressning mot Piratpartiet.

Opassande kommenterar och funderar över situationen i följande bloggpost:

Rättighetsalliansen suger

”Hur ska man kunna jobba för förändringar i lagstiftningen, när den “ägs” av särintressen? Hur ska man få genomslag i svensk opinionsbildning när media själva kan sägas vara part i målet? Och man vill ju inte göra sig osams med medierna, som är en viktig kanal ut till väljarna, så hur förhåller man sig till det? Det är några av de funderingar jag slås av när jag läser pressmeddelandet från Piratpartiet om att Rättighetsalliansen hotar stämma partiet, om de inte slutar förse The Pirate Bay (TPB) med internetaccess, och samtidigt noterar hur lågt intresset är hos de stora drakarna.”

 

Jag själv vill i egenskap av STOLT PIRAT säga välkommen till en färsk partimedlem som förklarar varför apropå beslutet att bli partimedlem.

JAG ÄR NUMERA PIRAT. PONTÉN MADE ME.

”Det är helt enkelt Piratpartiet som nu utsätts för utpressning om att slå av nätjuicen till servrarna som ska ligga inom deras kluster och inom deras range. Hot om rättegång mot ett politiskt parti. I Sverige. 2013. Läs vad Anna skriver. Det är fan sjukt att hon ska behöva ha den diskussionen med sin flickvän. Det är sjukt vad svenskt rättsväsende har låtit det sluttande planet bli när det gäller fildelningsfrågan och frihet på Internet. Eller läs Emmas text om att det här är på riktigt!

 

Här vill jag inflika!

Enbart politisk aktion kommer inte att räcka, inte när världen har att göra med sådana typer som underhållningsindustrins egen lilla maffia. Enbart politisk aktion kommer inte att räcka därför att det existerar ett direkt samband mellan ekonomi och politik i det här fallet. Ju mer pengar maffian sitter på desto mer pengar kommer att användas till dess avskyvärda krig mot allt och alla andra.

Vilka är det som till syvende och sist finansierar deras krig samt den politik OCH juridik detta krig utmynnar i? Jo, det är vi konsumneter varje gång vi oavsett form och medium köper produker från krigförande bolag och varumärken. Det är med andra ord hög tid, tiden är kommen även för ekonomisk aktion. Det börjar med andra ord vara dags att strypa kranen. Strypa den ekonomiska tillförseln till dessa bolag, varumärken och därmed förknippade tjänster på internet.

Det handlar om att vi som konsumenter måste börja tänka till på allvar över hur slantarna läggs, på vad och var dom läggs när vi drar på spenderbyxorna för digitalt innehåll.

Går pengarna till något där krigförande bolag & varumärken får mer stålar än kreatörerna? DET är en frågeställning som det framöver är väldigt viktigt att vi tillsammans med ett utökat politiskt engagemang har med oss för att möta det stora och globala hotet från dessa krigförande bolag och varumärken.

GOD MORGON

Nu tar vi och kickstartar dagen

YouTube Preview Image

 

Kommentera inlägget

Artikelkommentatorerna ansvarar själva för sina inlägg.

Var god skriv in texten du ser nedan:

XHTML: Ni kan använda er av följande taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Sajter om it & teknik

Andra områden

  • Anbud24För anbudsansvariga och bid managers.
  • CFO World Nätverket för Sveriges ekonomiproffs.
  • Lag & rättRegler och verktyg för miljöproffs.
  • MiljöaktuelltHållbar utveckling för proffs och beslutsfattare.
  • Studio För dig som producerar ljud och musik.
  • Upphandling24 Oberoende nyhetssajt om offentlig upphandling.

Tjänster

Stäng